DISCUTA LA UN PAHAR...


TERMENI DE UTILIZARE:

 

Castigati zilnic o sticla de vin pe FORUM-ul FESTIVINUM! Inregistrati-va si aduceti toti prietenii la o discutie si un pahar de vin!

 

 

Īntotdeauna administratorii şi moderatorii acestui forum vor īncerca să īndepărteze sau să modifice orice material deranjant cāt mai repede posibil; este imposibil să parcurgă fiecare mesaj īn parte. Din acest motiv trebuie să ştiţi că toate mesajele exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (excepţie făcānd mesajele scrise chiar de către ei) şi de aceea ei nu pot fi făcuţi responsabili.

Trebuie să fiţi de acord să nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate īn vigoare. Dacă publicaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna īndepărtat din forum (şi firma care vă oferă accesul la Internet va fi anunţată).

 

Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor īn rezolvarea unor astfel de īncălcări ale regulilor. Trebuie să fiţi de acord că webmaster-ul, administratorul şi moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau īnchide orice subiect, oricānd cred ei că acest lucru se impune.

 

Ca utilizator, trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dumneavoastră să fie stocată īn baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţămāntul webmaster-ului, administratorului şi moderatorilor care nu pot fi facuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.

Acest forum utilizează fişierele tip cookie pentru a stoca informaţiile pe calculatorul dumneavoastră. Aceste fişiere cookie nu conţin informaţii despre alte aplicaţii ci ele sunt folosite doar pentru uşurarea navigării pe forum.

 

Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea īnregistrării dumneavoastră ca utilizator şi pentru parolă (şi pentru trimiterea unei noi parole dacă aţi uitat-o pe cea curentă).

 

Acest forum este dedicat persoanelor care au peste 18 ani.

Prin apăsarea pe butonul de mai jos se consideră că sunteţi de acord cu aceste condiţii.

 

 

Hai noroc!

DAU DE BAUT (PARTICIPANTI)

LE PLACE VINUL (PARTENERI MEDIA)

TOARNA IN PAHARE (ORGANIZATORI)

 

Prima pagina | Despre... | Eveniment | Parteneri | Participanti | Presa | Concurs | Forum | Contact

 Un eveniment organizat de Patronatul National al Viei si Vinului - PNVV | Comunicare sub influenta vinului: CORE TARGET MEDIA